Bag bloggen

Hejsa. Jeg hedder Susanne og er fra 1972. Jeg er uddannet cand. merc. og arbejder til daglig med tal, skemaer og tabeller.

Jeg har tre drenge fra henholdsvis 2002, 2004 og 2007, og bor sammen med deres far på en landejendom ca. 10 km fra motorvejen mellem Kolding og Esbjerg.

På ejendommen bor også 18 høns, 1 hane, 8 kyllinger, 2 kalve samt et svingende antal katte - i øjeblikket fem røde katte, hvoraf de tre er fra juli 2015.

Til huset hører også en kæmpe grund, der tidligere var mark for køer. Stille og rolig er vi ved at forvandle den til have, hvor især vores køkkenhave spiller en stor rolle. Køkkenhaven er anlagt i højbede på 2-16 kvadratmeter og der er i alt 30 højbede med grus mellem og hæk rundt omkring det hele. Det gamle drivhus ligger i forlængelse af køkkenhaven. Derudover rummer haven masse frugttræer, boldbane, legetårn samt en kæmpe sandkasse anlagt, hvor der var havedam, da vi overtog ejendommen i 2007.

Selve huset er fra 1995, men var frygtelig slidt, da vi overtog det. Stille og roligt er det ved at forvandle sig til det hjem, vi ønsker.

Jeg vil blogge om vores hjem, have, livet på landet og de kreative ting, der indimellem alt det andet også bliver lavet.

Blognavnet - flesthverdage - refererer til, at livet er for kort til kun at leve i weekenderne. Noget vi er blevet bedre til, men vi øver stadig.

Jeg håber, du vil finde det inspirerende at læse med på bloggen, og jeg vil elske, hvis du lægger en besked.

Husk det er mine billeder, så spørg, hvis du vil låne.

3 kommentarer:

 1. Hej Susanne.
  Jeg ser at du på Claus Dalbys blog efterlyser billeder som baggrund på din pc.
  Det finder du under "Send en hilsen" som står ude til højre for de nye billeder.
  Mange hilsner Eliane

  SvarSlet
 2. Hej Susanne
  Det lyder jo bare helt fantastisk, jeg vil meget gerne komme og hente dem alle sammen: Jeg er også ved at omlægge en del af min have, da jeg er heldig at have fået et nyt drivhus. Så hvis jeg er den heldige bliver jeg rigtig glad.
  Hvor mange buksbum er det du gerne vil af med??
  KH Vibeke

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Vibeke
   Vil du ikke smide en mail til mig på engvang@postkasse.net,
   så finder vi ud af noget....

   KH Susanne

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net