mandag den 12. maj 2014

Overflod af rabarber...

I weekenden forsøgte jeg at få bugt med den overflod af rabarber, vi har i haven. Masser af saft - tre flasker til os selv og dobbelt så mange foræret væk.

Jeg putter ikke sukker i, når jeg laver saft. Det er ikke alle, der vil have det lige sødt. Derudover kan diabetikkere også drikke det - for når jeg blander det op, søder jeg med Perfect Sød fra Isis.


Nogle af flaskerne vasket og klar til brug.



Og det er ikke til at se i bedet, at jeg har lavet ni liter saft. Men det forsvinder hurtigt fra køleskabet, så det er fint, at jeg snart kan lave mere.

6 kommentarer:

  1. wow det lyder rigtig lækkert! Og sikke en smuk farve saften har!

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg synes altid, vi har for mange, men vi ender med at få dem brugt hvert år:-)

      Slet
  2. Uhm, rabarbersaft er noget af det bedste! Vi har ikke så mange rabarber at der bliver saft af dem. Men de er også gode i kager :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Uh jeg ville gerne bage mere med dem - det er bare hurtigere at lave saft-:)

      Slet
  3. Rabarbersaften har da bare den smukkeste farve! Neutraliserer du oxalsyren med noget?

    SvarSlet
    Svar
    1. Den er nemlig bare flot.
      Jeg bruger 2 tsk nonoxal pr liter saft, jeg laver:-)

      Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net