fredag den 16. maj 2014

Nøøj hvor det roder....

Jeg har det svært med rod. Jeg kan (næsten) leve med nogle nullermænd i hjørnerne, men rod det forstyrrer mit blik, og jeg kan ikke finde ro.

Og denne weekend byder på så meget rod. Heldigvis kun i stueplan, hvilket betyder, at første salen er et helle for mit hovedet.

Det siger sig selv, at når man tømmer to rum, så fylder man op andre steder. Så stue, krearummene og garagen ligner noget, der er løgn.

Jeg glæder mig, til vi er færdige - så er det slut med rod og alt det sjove med indretning kan begynde. Flere skabe skal have nye funktioner, og det bliver så godt.

Engang....

Når vi er færdige....

Eneste lyspunkt lige nu er, at overskabene over vaskemaskine og tørretumbler er kommet op.

Og det bliver godt....


6 kommentarer:

 1. Ja, det kræver altså et syndigt rod, når et rum i huset skal ordnes. Det ser allerede ret godt ud. Det bliver flot, er jeg sikker på!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak det bliver godt, men vejen dertil er aldrig så sjov - men nødvendig:-)

   Slet
 2. Det skal være skidt, før det bliver godt! Bryder mig heller ikke om følelsen af hele tiden at rende ind i ting, som jo står i vejen, når de ikke er på deres rette plads. Fortsat go' arbejdslyst!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rigtigt - skidt og så godt:-)
   Tak!

   Slet
 3. Jeg kender det og føler med dig. Vi har også i flere uger renoveret nogle rum fra A-Z og A.L.T bor på midlertidigt tålt ophold alle andre steder. Jeg hader det! Jeg bliver idiot inde i mit hoved, når jeg intet kan finde eller ikke kan komme til det, for alt muligt andet l..., som er proppet ind foran.
  Men der er noget med, at det skal være skidt, før det bliver godt:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det bliver godt - vejen er bare så lang:-)

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net