søndag den 25. maj 2014

Stemmer du.....

Endelig har jeg fundet ud af, hvor jeg sætter krydsene i dag......

8 kommentarer:

 1. Jeg har først her til morgen taget min endelige beslutning omkring hvor, jeg vil sætte mine 2 kryds. Jeg synes, det har været temmelig svært denne gang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes altid, det er sværere til EU end til valgene herhjemme. De har jo alle ret i et eller andet, så det er jo et spørgsmål om, hvem man er mest enig med, eller hvad der betyder mest for en selv:-)

   Slet
 2. Selvfølgelig stemmer jeg - det har jeg gjort hver gang, siden jeg fyldte 18 år. Det var noget, som jeg så frem til at få lov til, og selvom det første, som jeg skulle stemme til, netop var valg til Europaparlamentet, tog jeg aktiv stilling og satte mig ind i noget af det. Den gang var jeg ikke i tvivl om, hvad jeg skulle stemme. En af mine gymnaisiekammerater sagde dengang til mig, at jeg kun havde stemt på en bestemt kandidat, fordi han havde en pæn skjorte på, hvilket i den grad fik mig op i det røde felt. Det var i en historietime, men da min lærer så sagde, at han da havde stemt det samme og hans kone med, ja, så klappede min gymnasiekammerat i :-)

  Denne gang synes jeg, at det var været noget sværere, men de to krydser er nu sat, og jeg har gjort det, som jeg synes, at ALLE i Danmark burde gøre. Det viser, at vi sætter pris på at bo i et land, hvor vi har den mulighed - en mulighed for nogle er en selvfølge. Det er meget tankevækkende, at kvinder i Danmark faktisk kun har haft stemmeret i små 100 år... så af sted til stemmeurnerne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er tankevækkende:-)
   Da vi alle kørte til stemmeurnerne i dag, spurgte den ældste, om man skal stemme, hvortil vi samstemmende svarede: JA!
   Hvorefter det stille kom fra den midterste: Man kan nemlig kun brokke sig, hvis man stemmer!
   Vi nåede lige begge at sluge vores grin:-)

   Slet
 3. Her er der også stemt - og den tilforordnede sagde endda: "Tak for din indsats", og jeg svarede selvfølgelig " I lige måde" :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja hvor må de altså kede sig sådan en dag - især på et mindre valgsted som vores:-)
   Vi var henholdsvis nr 94 og 95, der stemte ved middagstid!

   Slet
 4. Ja selvfølgelig har jeg stemt! Sønnen stemte for første gang, så det var en ganske særlig dag :) Og som forældre er det vores pligt at opdrage vores børn til at gøre brug af stemmeretten.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig - det er nemlig en selvfølge-:)

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net