torsdag den 1. maj 2014

Vi er jo på landet...

Her om foråret glæder jeg mig altid til at markerne bliver pløjet og sået til. Det pynter så meget - i stedet for majsstuppe eller mælkebøtter.

Billederne ud af gårdspladsen er taget morgen og aften først på ugen i det lækre vejr. Og hvilken forandring. Der er godt nok kun pløjet, men alligevel...
Når vi kigger ud over haven, har vores udsigt nogen tid været en græsmark med masser af mælkebøtter. Mere gul end grøn - som det kan ses forrest på marken.


Men den anden aften opdagede jeg dette - en kæmpe gyllevogn - og nej det bliver nedfældet, så vi kan ikke lugte det. Og nu kan mælkebøtterne ikke nå at smide deres millioner af frø - jubi. Nu skal der bare pløjes...

Der skal formentligt være græsmark til hestene igen, men alle marker skal jo lægges om med et vist interval- noget EU lov, tror jeg.


6 kommentarer:

 1. Der er nu så pænt derude på landet :-)

  SvarSlet
 2. Majsstuppe er ikke det mest spændende, men mælkebøtter på marken, synes jeg, går an. Men dejligt når også markerne er ordnet og alting bare gror!

  SvarSlet
  Svar
  1. Arh mælkebøtterne er godt nok kønne, men ikke på nabomarken. Slet ikke når de smider frøene-:)

   Slet
 3. Det er altså dejligt at kunne følge årets gang lige udenfor døren, og når gyllen ikke lugter og mælkebøttefrøene ikke flyver for meget ind i haven er det jo bare win win! Glæder mig til at se jeres skur på tættere hold:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er skønt!
   Jeg glæder mig også, til vi kommer videre med skuret - der er bare lige nogle andre ting først:-)

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net