Jeg præsenterede familien for en ny måde at servere spaghetti på i juleferien: spaghetti med grønkål. Og det var et hit, som vi kommer til at få ofte.
Meget simpelt at lave: kog spaghetti som normalt. Pil og hak et løg og steg det i smør på en dyb pande. Jeg brugte en wok. Når løget er klart, tilsættes hakket (frisk) grønkål. Jeg havde fundet en pose, hvor grønkålen var hakket, ellers skal stilkene fjernes inden hakning.
Hæld vandet fra spaghettien, men gem 1-2 dl. Hæld spaghettien på panden og tilsæt kogevandet. Vend det hele godt rundt, og drys med parmesan før servering.
Jeg brugte de mængder, jeg synes passede til os, men opskriften siger 200 g frisk grønkål, 1 løg og 400 g spaghetti til fire personer.
I mangel af parmesan ost blev det til almindelig reven ost - og så serveret med rester fra svigermors bord: karbonader. Men det kan serveres med alt, synes jeg, så mulighederne er mange.
Tak for ideen og opskriften! Det bliver spændende at afprøve den ;)
SvarSletVelbekomme - den er god:-)
SletDet lyder lækkert. Tak for tippet :)
SvarSletVelbekomme - glæd dig:-)
SletOpskrifter på nem og hurtig aftensmad er altid velkomne:)
SvarSletDet er altid rart at have noget hurtigt - som også er sundt:-)
SletDet er nemlig lækkert at bruge grønkål sammen med noget pasta.
SvarSletJeg kan også anbefale at komme kikærter i sammen med pasta og kål. De steges sammen med hakket hvidløg og chili, så de tager smag af krydderierne. Derefter kan de kommes sammen med resten af ingredienserne. Det er en af favoritterne herhjemme.
Det lyder sandelig også lækker - det må prøves-:)
Slet