lørdag den 9. januar 2016

En skøn kage...

Vi har prøvet en ny kage opskrift, som er godkendt af alle. Hvilket ikke siger så lidt, da mindstemanden er utrolig kræsen.

Chokoladekage med rødbeder:


Opskriften er fra Isaballes 06/2015:

175 g smør, 250 g rørsukker, 3 æg, 100 g mørk chokolade, 3 spsk kakao, 200 g skrællet rødbede, 200 g hvedemel og 3 tsk bagepulver

Tænd ovnen på 175 grader. Pisk sukker og smør godt sammen, og tilsæt et æg af gangen. Riv chokoladen, og rør den og kakao i dejen. Riv rødbederne fint, og kom dem i dejen. Bland med og bagepulver, og vend det i dejen. Fyld dejen i 2 bageforme på hver 950 ml, der er beklædt med bagepapir. Bag kagerne i midt i ovnen i ca 40 minutter.

2 kommentarer:

  1. Den har vi ikke prøvet at lave,kan forestille mig den har en flot farve indeni:0)

    SvarSlet
    Svar
    1. Nej den er faktisk ikke rød indeni - og smager heller ikke rigtig af rødbede - heldigvis for så var den nok ikke faldet i god jord:-)
      Til gengæld er rødbeden med til at gøre den lettere svampet - så at sige:-)

      Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net