torsdag den 25. februar 2016

En lækkerbisken...

I vinterferien var vi samlet i mødregruppen for teenageren.

Jeps, vi er tre hold som har holdt sammen i snart 14 år. Trods vores flytning fra Ikast og trods det, at alle tre hold nu har tre unger hver. Ja faktisk er ungerne kommet i hold, så de er samme årgange...

Men tilbage til det vigtige - vi fik ved samlingen serveret en skøn muffin. Som vi selvfølgelig måtte have opskriften på.

Den er nu testet, og den bliver en af forårets favoritter...


Så I skal da ikke snydes for opskriften:

Chokolade-makron muffins, ca 30 stk:

6 æg, 450 g sukker, 250 g smeltet smør, 250 g mel, 250 g knuste makroner, 180 g mørk grofthakket chokolade og 1 tsk bagepulver

Æg og sukker piskes luftigt og resten kommes i. Jeg brugte lys chokolade, da vi sjældent har mørk i huset. Og det smagte fortrinligt. Muffinsformene fyldes halvt og bages ved 200 grader almindelig ovn i ca. 15-20 minutter til de er gyldenbrune.

Og så kan de fryses og er stadig gode...


2 kommentarer:

  1. De ser rigtig lækre ud med gode ingredienser:-)
    De skal bestemt prøves af.
    Kan jeg friste dig med en lækker økologik rabarbertrifli på min blog?
    En dejlig og smuk weekend ønskes :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak:-)
      Tjekker lige - er altid klar til nye opskrifter til alle rabarberne i fryseren!
      Tak og lige over:-)

      Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net