I vinterferien var vi samlet i mødregruppen for teenageren.
Jeps, vi er tre hold som har holdt sammen i snart 14 år. Trods vores flytning fra Ikast og trods det, at alle tre hold nu har tre unger hver. Ja faktisk er ungerne kommet i hold, så de er samme årgange...
Men tilbage til det vigtige - vi fik ved samlingen serveret en skøn muffin. Som vi selvfølgelig måtte have opskriften på.
Den er nu testet, og den bliver en af forårets favoritter...
Så I skal da ikke snydes for opskriften:
Chokolade-makron muffins, ca 30 stk:
6 æg, 450 g sukker, 250 g smeltet smør, 250 g mel, 250 g knuste makroner, 180 g mørk grofthakket chokolade og 1 tsk bagepulver
Æg og sukker piskes luftigt og resten kommes i. Jeg brugte lys chokolade, da vi sjældent har mørk i huset. Og det smagte fortrinligt. Muffinsformene fyldes halvt og bages ved 200 grader almindelig ovn i ca. 15-20 minutter til de er gyldenbrune.
Og så kan de fryses og er stadig gode...
De ser rigtig lækre ud med gode ingredienser:-)
SvarSletDe skal bestemt prøves af.
Kan jeg friste dig med en lækker økologik rabarbertrifli på min blog?
En dejlig og smuk weekend ønskes :-)
Tak:-)
SletTjekker lige - er altid klar til nye opskrifter til alle rabarberne i fryseren!
Tak og lige over:-)