Når nu drengene - helt af sig selv - plukker jordbær og ribs og ikke kan spise det hele, ja, så skal de jo bruges...
Så nu har vi jordbær/ribs marmelade i køleskabet - helt uden sukker - og det smager fantastik...
Og når jeg nu var i gang, blev det også til en gang pæremarmelade. Pærerne er dog købte, men hvad gør det.
Det er også uden sukker, men med vanilje...
Og sådan et glas holder kun en weekend, så er det tom, og jeg må i gang igen...
Uhm! Det ser lækkert ud.😊
SvarSletJa, der er ikke noget bedre, end når man ved, hvad der er i 🍓💙
SletSer så lækkert ud. Jeg plejer også at lave hjemmelavet jordbærmarmelade af rester fra selv-pluk. Så går de ikke til spilde :-) kh. Birgitte
SvarSletTak, ja, det gælder om at minimere madspild. Her er jordbærgrød ikke in ved ungerne, så marmelade er eneste udvej...:-)
Slet