søndag den 23. februar 2014

Lørdag kan da fejres, ikke...

Det sjovt som børn har indgroede vaner. På grund af mine fysiske begrænsninger i øjeblikket og mandens aftensvagter bliver aftensmaden derefter.

For at råde bod på den mindre spændende mad foreslog jeg, at vi dækkede pænere op end normalt. 'Hvorfor det?' lød det bare - 'Det plejer vi da ikke!'

Nej netop, hvorfor så ikke? Så med lys, servietter og blomster blev kylling Gordon bleu (ikke hjemmelavet som sædvanlig), pasta, broccoli og sovs indtaget med sodavand. Et glas til mig havde været dejligt - men så længe der er morfinpiller på menuen, holder jeg mig fra det.

Bagefter nød vi ungernes ugentlige højdepunkt i fjernsynet - nemlig programmet om dyr (pt kære dyrebørn), som DR1 sender ved 19-tiden hver lørdag. Ungerne - især de to mindste - elsker det.

Og som billedet viser, ser jeg rigtig meget til mine tæer i disse dage - konstant med benene oppe. Hvilket faktisk er ved at gå mig rigtig meget på!


4 kommentarer:

 1. Godt at I fik fejret lørdagen - trods alt! Jeg kan virkelig godt forstå at du er træt af den liggende position. Jeg er selv tvunget til at opholde mig i min sofa meget af tiden, og det bliver man træt af! Jeg håber du snart får det bedre!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak!
   Jeg har simpelthen ikke tålmodighed til at tilbringe tiden i sofaen - så jeg føler med dig:-)

   Slet
 2. Det ser rigtigt hyggeligt ud - og ja, man skal da en gang imellem gøre lidt ekstra ud af det. Det kan man også sagtens på en hverdag. Jeg tænker med jævne mellemrum på, at Ole Henriksen siger, at det pæne service ikke skal stå i skabet og kun benyttes ved særlige lejligheder, men også bruges på andre tidspunkter. Han har jo ret, for vi har også brug for hygge til hverdag. Det giver lidt lidt ekstra med nogle stearinlys og en fin serviet. Mere skal der nærmest ikke til.

  Jeg håber, at du snart kommer på højkant igen - det var da øv, at du måtte melde afbud til blogtræf.

  Til gengæld ser det ud til, at drengene hyggede sig <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Han har jo ret - ham Ole. Vi er bare aldrig kommet fra det daglige. Det "pæne" blev sat til side, da vi fik børn, og så er det ikke kommet frem siden.

   Vi hygger med det, vi kan. Ungerne har det fint med dage, hvor vi ingen planer har. Nattøjsdage er højt skattet her - i hvert fald hos de små:-)

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net