lørdag den 8. februar 2014

Vinterferie?? Og en update...

I går begyndte vinterferien her i huset for ungerne og jeg. Og den begyndte med dagsregn. Man skulle tror, det var efterårsferie.

Så der var dømt hygge med levende lys og hjemmebag.

Ferien er tiltrængt. Jeg kører på de sidste pumper - fysisk, men især psykisk. Det er utrolig hårdt ikke at kunne det, jeg plejer. Jeg arbejder stadig kun tre timer om dagen - og spiser stadig 21 piller i døgnet inkl. morfin og nerveafslappende. Og jeg er fuldstændig færdig, når jeg kommer hjem fra arbejde.

Og pillerne betyder, at hovedet ikke er i samme gear som normalt. Min hukommelse er elendig, og jeg har generelt svært ved at overskue og gennemskue ting. Og sådan plejer det slet ikke være.

Men jeg skal fortsætte med alle piller - har uden succes prøvet at skære lidt ned efter aftale med lægen - i hvert fald indtil jeg skal til Rygcenter Middelfart senere på måneden. Der holder rygspecialisterne til i Region Syddanmark. Skanningen viste alle de gamle skavanker samt en ny tredje diskoprolaps i lænden.

Så jeg krydser finger for, at de kan hjælpe mig - og gerne hurtig, så hverdagen igen kan fungere. Lidt naiv vil jeg have lov til at være......


Kan en himmel være mere trist??

Kattene indtog også en meget afslappet stilling. Og vores lille handicap-killing indtog sin meget særprægede frø-stilling.Ren hygge!

4 kommentarer:

 1. Der ser virkelig ud til, at I hygger jer! Jeg håber, du snart kan få det bedre. Det er så træls, hvis ikke man kan det, som man plejer og skal have smerter. Jeg krydser fingre for, at rygcenteret kan hjælpe dig XXX

  Rigtig god vinterferie til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det:-)
   Jeg har brug for alt, der kan krydses, tror jeg:-)

   Slet
 2. Øv, altså, Susanne, hvor er det dumt at du bliver ved med at have så ondt! Og hvor er du sej at du alligevel har gang i så meget!

  God vinterferie til dig og ungerne!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det - og lige over, hvis du følger skolernes skema i dine dansk-udfoldelser:-)

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net