fredag den 23. september 2016

Jeg vil være i god tid i år...

Jeg har derfor brugt de sidste aftener - og derfor den underlige belysning - på at kigge mine udklip, hæfter, printede sider, notater mm. med ide'er til julen igennem.

Jeg har samlet ide'er gennem rigtig mange år. Enkelte udklip er helt tilbage fra 2002 - og derfor er der også en hel del udklip, som ikke er så aktuelle i dag.

Hold op hvor ens smag ændrer sig...

Så jeg er ved at finde ud af, hvad der skal laves i år. Forhåbentlig kommer det så til at ske, når jeg nu starter i så god tid...

Julekalenderen til ungerne er faktisk i hus, og jeg ved, hvad der skal i de forskellige pakker til pakkekalenderen. Nu skal de bare lige købes, men det er nemmeste...


6 kommentarer:

 1. Wauw hvor fedt at være i så god tid! Gud det var mig :-)

  Hvor lækkert med sådan en mappe fyldt med gode ideer. Håber du deler lidt ud af dem på bloggen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er godt med sådan en mappe!
   Nu er problemet så bare, at der er alt for meget at vælge mellem - jeg kan jo ikke lave alt:-)
   Men mine valg skal jeg nok vise frem:-)

   Slet
 2. Hej Susanne. Jeg ved nøjagtig, hvordan du har det, for jeg har det lige sådan :-). Jeg samler og gemmer også gode ideer dels som print og udklip og dels på pinterest. Da jeg laver adventsgaver til flere af pigerne i min familie, skal jeg også være ude i god tid for at kunne nå at være færdig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er ikke noget bedre end masser af ideer - og så er det også rart at være i god tid, så december kan nydes lidt:-)

   Slet
 3. Fedt nok! Gad godt være i god tid, men jeg synes det er svært med de advents-gaver til den store ;-) på 15 år. Uden at det bliver alt for dyrt. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt at være i god tid!
   Med hensyn til pakkekalenderne, så har det for en gangs skyld været let at finde på i år - men der er også mange praktiske ting på listen. Men du har ret i, at det render op - derfor køber jeg også løbende, selv om det jo ikke gør det billigere i det samlede regnskab:-)

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net