lørdag den 19. december 2015

En favorit - nu med billede...

En af husets favorit-supper er denne fars-suppe. Og så kan ungerne være med til at snitte og hente persille i køkkenhaven, som stadig er leveringsdygtig.

Opskriften er til fire personer, men vi plejer at putte de mængder i, vi synes er passende.

400 g hakket oksekød, smør eller olie, 2 porrer, 2 gulerødder, 1 spsk lys sennep, 1 laurbærblad, 1½ l grundsuppe eller bouillon, evt. salt, kværnet peber, 1 bundt persille

Brun kødet i fedtstoffet i en gryde. Svits de skivede porrer og fint strimlede gulerødder med uden at det tager farve. Tilsæt krydderier og suppe og lad suppen koge til grønsagerne er møre. Smag suppen til og drys med hakket persille og server med flutes til.


Kilde: ukendt

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net