Denne gang blev det til kyllingenuggets med spidskålssalat, som I lige får opskriften på. Den er herfra.
4 personer:
Kyllingenuggets: 400-600 g kyllingbrystfilet, 4 dl rasp, 1 tsk paprika, 1 tsk salt, lidt peber, 2 æg, 3 spsk olie, ½ citron
Spidskålssalat: 1 spidskål, 2 æbler, 3 gulerødder, 3 spsk olivenolie, ½ citron, salt og peber
Skær kyllingekødet i tern på ca. 2 x 2 cm. Rør rasp, paprika, salt og peber sammen i en skål. Slå æggene ud i anden skål og pisk dem sammen med en gaffel. Vend kyllingekødet i æggene og derefter i raspen. Læg dem på en tallerken. Varm en pande op på komfuret til middel varme og kom olie på. Kom kyllingenuggets på panden og steg dem 2-3 minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde.
Skær citronen ud i både.
Skyl spidskålen og æbler. Skrub eller skræl gulerødderne. Skær spidskålen igennem på langs, skær stokken fra og snit den fint. Skær æblerne i både, fjern kernehus og stilk og skær dem i tern. Flæk gulerødderne på langs og skær dem i tynde skiver. Vend spidskål, æble og gulerod sammen i en skål sammen med olivenolie, saft fra den halve citron samt salt og peber.
Vi valgte at lave dressingen ved siden af, så alle ville spise salaten. Derudover kan der laves chilisalsa til, men der købte vi blot noget.
Lækkert! Og sikke høj han er, bordet passer ikke helt til ham :-) kh. Birgitte
SvarSletJa det er lækkert!
Slet13,5 år, 185 cm høj og str. 46 i sko - jo jo-:)
Bordet skal også passe til lille mig, som kun er 175 cm høj-:)
Lyder rigtig godt.
SvarSletGod søndag.
Det er bestemt ikke tosset:-)
Slet