tirsdag den 1. december 2015

Første december...

Da jeg ryddede op i krea-rummene i sommers, fandt jeg et kalenderlys på lager.

Så i år er jeg hoppet over, hvor gærdet er lavest, og har fundet den gamle Trip trap stage frem. Så vil jeg hellere lave nogle juledekorationer i stedet for.

Hvornår lyset er købt, mindes jeg ikke, men det har ligget så længe, at nummer 7 og 21 er smuttet. Men mon ikke vi nok kan finde ud af, hvornår vi skal puste lyset ud...
6 kommentarer:

 1. De sidste par år har jeg valgt nemme løsninger, og i år er ingen undtagelse :-) Kubus-stagen er blevet til vores adventsstage med finér-tal hængt på fra Søstrene Grene. I år vi ikke noget kalenderlys med mindre Louise eller min svigermor sætter et kalenderlys i en af de dekorationer, som jeg ved, de så søde at lave til mig i den kommende weekend. Så det skal heldigvis nok nå at blive jul! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg forstår dig så godt-:)
   Man skal bruge sine kræfter, hvor det mening for den enkelte - og jul bliver det jo under alle omstændigheder-:)

   Slet
 2. Det er altid skønt at finde sådanne ting, som man havde glemt alt om.
  Har er det adventskransen, der er blevet til i et snuptag!

  SvarSlet
 3. At hoppe over hvor gærdet er lavest er ind i mellem en rigtig god taktik, især op mod jul:) og det er da en vældig pæn løsningen.
  Det er også en rigtig sød ide med de små julestjerner i kaffekopperne. Hvordan holder du liv i de små banditter? Jeg har aldrig rigtig held med dem.......allerede nu ser de lidt ud, som at de overvejer at opgive.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er en fin løsning - og smide lyset ud, ville da være for dum!
   Julestjerner har jeg også altid haft svært ved at holde liv i, og om det lykkes i år, vides af gode grunde ikke endnu. Men jeg er blevet anbefalet at sætte dem i vandbad hver anden dag i ca. en time - så må tiden vise, om det er et godt råd-:)

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net