onsdag den 1. januar 2014

Årets første dag.....

Årets første dag skal blandt andet tilbringes lidt i haven. Der er nogle hængepartier, som skal ordnes, før frosten (og sneen) forhåbentlig kommer. Og så skal det værste af konfettien i gårdspladsen samles op - grusset ligner jeg ved ikke hvad - og ungerne kravler rundt derude nu og samler op. Skyd aldrig konfettirør af i grus - det er noget svineri, skulle jeg hilse og sige fra rengøringsholdet:-)
Derudover er det bare hygge og afslapning for alle, før skolen starter igen i morgen. Jeg skal dog først af sted på mandag - Jubii.....

Nytårsaften var vi 13 rundt om bordet. Hvor vi holder jul selv, plejer vi at have begge hold bedsteforældre samt vores eneste olde (min mormor) til spisning nytårsaften. I går var et hold venner med barn også med. Menuen var helt traditionelt nytårsmad.

Bordet var dækket i sort, hvid og pink/rød. Dikteret af de servietter og det nytårspynt manden og mellembarnet have købt, da de blev sendt ud for at handle i fredags. Jeg havde ladet stjernehimlen hænge fra julen - synes den passede godt til. I dag bliver den så pakket væk.
Olde bryder sig ikke om at være tretten til bords, så det måtte et ekstra hovedet til. Det blev den gamle hoptimist sparegris fra min barndom. Så passede pengene - så at sige....

  Lidt pynt havde også fundet vej til køkkenet, hvor "adventskransen" nu pynter.


Buketten fra julebordet synger på sidste vers....

4 kommentarer:

 1. Haha, vi stod også op til konfetti alle vegne, gudskelov var jeg ikke vært (; Fint nytårsbord ellers.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Man bliver heldigvis ikke for gammel til at lære - og det var så årets første lektion:-)
   Tak:-)

   Slet
 2. Sikke et rengøringsarbejde!

  Rigtig godt nytår!

  SvarSlet
  Svar
  1. Dem, der svinede, måtte rengøre:-)

   Tak i lige måde!

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net