lørdag den 25. januar 2014

Oprydning....

Efter en skøn solrig, men sk... kold fredag, står vi op til sådan en morgen. DMI siger overskyet hele dagen, men den starter da flot. Utrolig så hurtig den røde farve ændrer sig. Billederne er taget med 10 minutter mellem ved otte-tiden.I dag fortsætter oprydningen af diverse oversete områder. Vi startede i går, for i mange år har vi ikke haft andre tv-kanaler end de gratis. I dag har vi lidt flere kanaler, men det har betydet, at ungerne har fået en stor samling af dvd'er.

Og i går efter skoletid ryddede vi op i samlingen. Alle dvd'er blev samlet på køkkenbordet, sorteret og der blev forhandlet om, hvilket vi skal beholde. Ikke det letteste, men det lykkedes:-)Så nu er mere end halvdelen lagt til side. Jeg vil forsøge at sælge dem billigt, men det kræver lige, at jeg får noteret, hvilke der er i kassen. Og det orker jeg ikke nu - så det må blive en anden dag.


Til gengæld er der kommet luft på dvd-reolerne.....

2 kommentarer:

  1. Det er rart at rydde op og smide ud engang imellem. Det giver luft og lethed. Men det fineste er da den himmel du har fotograferet. Hvor er den smuk!
    God lørdag!

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net