fredag den 3. januar 2014

Når man er heldig....

I Esbjerg ligger den skønneste butik med alt, hvad hjertet begærer af stoffer til patchwork (indlægget er ikke sponsoreret). Samtidig har de DMC broderigarn, og det er først og fremmest derfor, jeg kommer der. Da jeg fyldte lageret op kort før jul, faldt jeg over disse knapper, som jeg absolut ikke kunne stå for.


Så der måtte nogle med hjem til mindstemanden. Og med dem i hånden bad han mormor om at strikke noget til ham, som knapperne kunne bruges i.

Helt tilfældig har hun gang i et resteprojekt til ham. En trøje som har både den blå, grønne, røde og gule farve blandt striberne. Så hun fik knapperne med hjem, og han glæder sig til at få endnu en trøje.


Samtidig har en kollega givet mig dette billede. Hun mente, det ville passe perfekt til min kommende gallerivæg i stuen. Og jeg kan kun give hende ret - det er da et ret sjovt billede. Jeg tror, det er fra Søstrene Greene, selv om mærket var fjernet fra foliet, da jeg fik det.


4 kommentarer:

 1. Det er sådan et billede der hænger hos sundhedsplejersken, så hun kan tjekke ungernes syn. Jeg tror også min læge har et hængende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror inspirationen er derfra. Ungerne elsker det:-)

   Slet
 2. Hvor heldigt, at de søde knapper lige passer med den trøje, som mormor er ved at strikke :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og trøjen er meldt tæt på færdig:-)

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net