søndag den 20. april 2014

Påskeferiens shopping...

I påskeferien var vi på besøg hos gode venner i Ikast (psst: tak for sidst), og i den forbindelse rundede vi lige Kølkær Stof og Hobby i Hammerum. Jeg er kommet i butikken siden den lå i en gammel, gammel gård i Kølkær.

Og jeg kan altid finde noget stof der. Mindste manden havde hjemmefra set sig varm på angry birds, men faldt også for panda-stoffet. Begge trøjer får stjerne på ærmerne.

Mangler dog stadig at få lavet et mønster, som passer perfekt til ham, men mon ikke det kommer i løbet af de næste dage.

Og så fik jeg endelig nye gummisko. Jeg har haft svær ved at finde nogen, jeg kunne lide - lige indtil jeg så reklamen med de nye Ecco sko. Jeg har et par i samme model, der er mindst 7 år gamle, og som jeg kun kan være bekendt at bruge i haven.

Så det var skønt at se dem i nye friske farver - også selv om jeg måtte i flere butikker, før jeg fandt én, der ville bestille dem hjem - en sådan farve bruger "man" nemlig ikke her på egnen. Næste gang bestiller jeg dem bare på nettet.
Nå ja, og så kan jo ikke få tasker nok.


2 kommentarer:

  1. Du kan jo også køre til bredebro, der har Ecco deres egen butik, hvor du også kan være heldig at finde 2.sortering til billigere penge, det kan være en syning som ikke sidder lige i skabet. Du skulle have besøgt jysk stoflager også, det ligger kun 5 km fra Kølkjær. Ser ikke ud af noget udefra, men du snyder dig selv ved ikke at gå der ind, de har bare meget

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja jeg har godt hørt om butikken i Bredebro, men har aldrig været der. Til gengæld kender jeg butikken på Eli Christensensvej i Ikast - vidste bare ikke navnet på den - fra da vi boede i Ikast. Den kan selvfølgelig være blevet bedre, for dengang var den ikke noget særligt. Men den skal da have en chance til:-)

      Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net