søndag den 13. april 2014

Set fra nord....

Når jeg kigger ind i vores gårdsplads fra nord, synes jeg, det ser okay ud mod øst. Der er det blå bed, frugttræerne og lågen, som fører om bag stalden/laden.Men når jeg kigger lige ind i gårdspladsen, synes jeg, noget skæmmer mit blik.


Ja nemlig - de to skraldespande. De skal stå ved vejen - vi har prøvet at trække dem frem og tilbage, men når de er fulde, er den ikke nemt på grund af grusset. Og så glemte vi det vist også en enkelt gang eller to:-)


Vi kan sagtens skærme for dem op mod huset, hvorimod skraldemanden skal kunne trække dem ud til skraldebilen på den anden side af hækken uden hindring.

Hvordan skærmer jo så for dem mod vejen? Hvis nogen har et forslag, så sig endelig til.....


Den anden side af indkørslen er fin nok, men det hjælper ikke på skraldespandene.2 kommentarer:

 1. Altså nu er jeg en af dem, der ikke synes, at skraldespande generer øjnene så meget............Sorry, det er en slags arbejdsskade:-/
  (Jeg får løn for bl.a at forsvare skraldemændendes arbejdsmiljø mod løse grusbelægninger, indespærrede beholdere i div. Storm P-løsninger og andet uvæsen, så jeg er nok ikke den mest neutrale i en camouflage-sag)
  Men når jeg kigger på de flotte billeder tænker jeg, at du måske ville synes bedre om placeringen, hvis der var en mørk baggrund lige bagved beholderne? Så ville de måske falde bedre ind?
  Måske et lille stykke en hæk på tværs bagved? Bare en ide:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Bare en god ide minsandten - den arbejder jeg lige videre på-:)
   Tak!

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net