fredag den 4. oktober 2013

Et kig på vores stue

Her i huset har vi to stuer - en i stueplan og en på første salen. Det her er stuen i stueplan. Som den ser ud nu, for jeg vil gerne have nyt betræk til sofaen. Og så lige et nyt gulv. Og nyt spisebord uden alle hakkerne fra ungernes babydage. Og nye billeder til væggene.

Ved første øjekast vældig ryddeligt...


 
Men når man så drejer linsen...
 

 
Og ja - det er faktisk en sandkasse - bare fyldt med duplo klodser. Mindstemanden er egentlig for stor til dem og har også rigtig meget i lego city, men et eller andet fanger bare. Og derfor står sandkassen stadig i stuen.Fjernsynet er godt gemt. Skabet fandt jeg for et par år siden i en genbrugsbutik til 250 kr. - jeg har blot malet det.Vi har aldrig haft ret mange tv kanaler - kun de gratis, så ungernes dvd samling er stor. Dette er blot halvdelen, resten står i stuen på første salen. Og nej de ser faktisk sjældent film nu til dags, så måske de burde sælges...


Bordet i stuen bruges ikke til daglig - vi spiser i køkkenet.


Hele familien er læseheste - mindstemanden dog ikke selv endnu. Her i stuen står de fleste bøger til voksne, mens et par reoler på første salen indeholder ungernes bøger.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net