torsdag den 3. oktober 2013

Skal vi hente juletræ på lørdag?

Det var et spørgsmål, der blev stillet under aftensmaden i går. Det kom selvfølgelig på grund af menuen, men jeg troede dog, at ungerne havde lidt mere tidsfornemmelse end det.

Men nej - vi henter ikke juletræ på lørdag. Til gengæld er det måske ved at være tiden til at få styr på de 72 pakker til julekalenderen. Jeg tror, at den hemmelige kasse med gode sager skal findes frem, så jeg kan se, hvor mange gaver der mangler at blive købt.

Menuen i går - nå ja det var risengrød med solbærsaft til!


Når man siger jul -  de sidste to år har vi brugt dette "kalendertræ", men i år kunne jeg godt tænke mig nogle nye "julesokker" til ungerne. Jeg skal bare lige finde stoffet til dem.

Ulempen med træet er, at det ikke kan rumme 72 pakker, så der skal løbende suppleres. Og helt galt gik det forrige år, da jeg også havde 24 gaver til manden. Første og sidste gang jeg gør det. Alt for mange gaver at holde styr på. Så i år får han en chokolade kalender i stedet - og han er advaret :-)


4 kommentarer:

 1. Åh, ja, jeg har også nogle år rodet mig ud i flere pakkekalendere end jeg har kunnet overskue. Jeg kender det!
  I år bliver det lidt anderledes for mig, da jeg vil forsøge at lave nogle adventskalendere til min butik. (Jeg har opgivet de 24 pakker og satser på 4!). Og sidste år gik jeg over til adventskalendere til familien. Men mine børn er voksne. Den var aldrig gået da de var børn ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er jo det. Jeg har prøvet at lufte tanken med adventspakker, men jeg kan godt fornemme, at det ikke lige er noget. Til gengæld må de finde sig i nogle praktiske pakker ind i mellem de sjove. Og det er gået fint de andre år:-)

   Slet
 2. Jeg synes nu stadig det er svärt at finde paa gode og nyttige ting. Det er jo ikke meningen det hele skal smides ud igen ved näste oprydning:-) Mange hilsner Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Indrømmet - det er svært, for det skal netop være brugbart og ikke bare samle støv. Jeg kan finde på at bruge strømper, tandbørste, tandpasta , pixiebøger til den mindste, bøger fra genbrug til de store (de er læseheste), ingredienser til kager eller desserter (som de skal lave med mig), "gavekort" til spil på Ipad og alt til penalhuset (de er stor forbrugere). Der er også større ting, men når jeg køber i løbet af hele året, virker det ikke så dyrt (ren psykologi:-))

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net