søndag den 27. oktober 2013

Kastanjer og skønne farver

Mindstemanden og jeg har hentet de sidste kastanjer ind. Det er ikke rigtig blevet til de vilde kreationer af dem. Til gengæld ligger de og pynter rundt om i huset.

Det er lidt af en kunst at plukke de sidste ned fra træet (med frugtplukkeren) og så få dem åbnet, uden at stikke sig. Men termostøvler er gode til det-:)
Træet har fået et par spøgelser (lavet af mini hama), ellers synes jeg, det er for juleagtigt. Holder træet til december kan det altid pyntes med julepynt.Det synger på sidste vers med blade på træerne. Men de blade, der stadig kæmper en kamp for at blive på træerne, er til gengæld rigtig flotte i farverne.


Og når alt andet falmer, er det jo godt, at lyngen står flot.


 
Nå ja, han er jo med alle steder:-)
 

Da jeg bagefter gik min haverunde, så jeg, at der stadig er blomster i klemantiserne ved buen ned til haven. Sankt Hans Urterne er også flotte endnu, men de er begyndt at vælte. Derudover er der knopper i flere af roserne, men det lader ikke til, at de springer ud. Men de har også gjort det godt i år.Til næste år vil klemantiserne forhåbentligt komme bedre til deres ret, når buksbommene er væk og bedet rundt om skuret er færdig etableret. Jeg håber at nå det i efteråret, men..... tiden løber!

2 kommentarer:

 1. Dejlige billeder! Og hvor er det bare fantastisk at vi stadig kan finde så meget i blomst her sidst i oktober! - Kattekillingen ... den bliver jo bare ved med at være nuttet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det er skønt med blomster på springet til november.
   Killingen - hvad han nok ikke når i størrelse, ja det har han så i nuttethed:-)

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net