fredag den 13. december 2013

Jubii - en før julegave....

Så har jeg (vi) fået en før julegave. Nå ja bortset fra at vi selv har betalt for den.

Jeg har længe ønske mig en "ny" stue. Vores hjørnesofa og stol er fra Ikea, og så kan man skifte betræk - noget billigere end at købe ny sofa. Sofaen og det grønne betræk blev faktisk indkøbt i december 2007 i forbindelse med, at vi flyttede ind på gården. Og det kan ikke vaskes. Det har jeg nu gjort flere gange, men det kan også ses.

Så nu skal det være. Det er indkøbt hvid betræk (!), som kan vaskes ved 60 grader. Så må vi se, hvor smart det er. Jeg har en ide om at lægge noget stof eller tæppe over armlænene, da det er dem ungerne (og kattene) er hårdest ved.


Nu er der så arbejdet med at få byttet betrækket om - mon ikke det får lov til at vente til juleferie. Jeg husker det, som værende lidt - meget - bøvlet.


Samtidigt har vi købt det store verdenskort, som skal hænge på den ene væg....


Og en masse sorte rammer til gallerivæggen på den anden væg. Den glæder jeg mig til at lave, men jeg er ikke i mål med billederne endnu.
 

6 kommentarer:

 1. Til lykke med den nye stue ;-) Jeg har for nylig skiftet betræk på vores puf og sofa fra IKEA, og det var altså slet ikke bøvlet, men meget nemt.
  Kh Nana

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Så håber jeg, at det ikke bliver så slemt, som jeg husker.
   KH Susanne

   Slet
 2. Det er altså smart med sådan en sofa med omskifteligt betræk. Så kan man noget nemmere (og billigere) få et nyt look i stuen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er smart - synes dog udvalget er lidt begrænset, men sådan er det vel altid. Vi har jo ikke samme smag:-)

   Slet
 3. Vi har også skiftet betrækket på vores Ektorp-møbler fra IKEA, og det er supernemt!
  Vi begik bare den fejl i starten, at når vi havde vasket betrækket, tog vi det først på, når det var helt tørt, og så var det ikke særligt elastisk og gik op i syningen, fordi det var svært ar få på. Man skal gøre det, når det stadig er fugtigt.
  Vi savner også et større udvalg i stofdesigns :-) Lige nu er vores hvidt med sorte blomster på begge sofaer, og stolen er helt sort.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber, jeg husker forkert omkring letheden i betræk skifte. Ellers fortæller jeg det i hvert fald ikke, hvis vi får problemer med det, når vi skifter-:) -:)

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net