lørdag den 21. december 2013

Juletræet med sin pynt, venter på vi får begyndt......

Så er juletræet kommet indenfor. I år har vi valgt ikke at have tæppe under og i stedet opstamme det, så det står i en kurv. Kattene havde meget svær ved at lade juletræstæppet være i fred. Der er nogle julegaver syet på det, som bare er så sjove at lege med:-)

 
Og siden er det så blevet pyntet. Meget minimalistisk vil mange nok mene. Vi prøver noget nyt hvert år. Vi har haft stjerne år, hama perle år, blandet år - og i år er det så kugle år.

Udover Georg Jensen stjernen og lyseholderne er der udelukkende kugler i sart rød, hvid, sølv og gennemsigtig. Men det ser nu bedre og mere "fyldig" ud i virkeligheden. Billederne afspejler ikke træet rigtigt.

Ungerne og manden er tilfredse - jeg så gerne lidt mere fylde eventuel flere kugler fra lageret eller noget helt andet sammen med. Men i år er det minimalistisk - så finder jeg på noget helt andet til næste år.

6 kommentarer:

 1. Det er pænt! God idé med kurven. Vores raske kat kværner rundt i juletræstæppet ...! (Den sårede ligger bare og er deprimeret i sin krave). Jeg laver om på alt muligt, kun ikke træet. Det bliver pyntet på samme måde hvert år. Men jeg kan da godt blive fristet til at eksperimentere lidt ... :-)

  SvarSlet
 2. Tak. Jeg håber, Pelle snart kan være med til at lave ballade igen:-)

  SvarSlet
 3. Det er da en rigtig god ide med kurven! Det ser faktisk ret godt ud. Sikke en spændende tradition med forskellige temaer for juletræspynten.
  Sådan en tradition er lige mig - jeg kan godt lide variation.

  Her er træet endnu ikke kommet ind. Det sker nok i morgen eller mandag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Her ryger træet ud allerede mellem jul og nytår, så det kommer ind tidligere, så vi kan nå at nyde det-:)

   Slet
 4. Sikke flot og symetrisk :D Grantræer er så skønne.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det er for en gang skyld lykkedes at få en ensartet træ:-)

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net