onsdag den 11. december 2013

Altid garanti for køb.....

Som lovet i et tidligere indlæg vil jeg vise, hvad jeg fandt i Søstrene Grene på Strøget, da vi var i København. Det er sjældent, at jeg kommer tomhændet ud fra de butikker.

Så selv om jeg skulle slæbe på mine indkøb hele dagen, mens vi var i Tivoli, kunne jeg ikke stå for det stjernede fad. Fortrød faktisk at jeg kun købte et, men de er allerede udsolgt/ikke kommet til Esbjerg, hvor jeg havde en veninde forbi dagen efter.

Det er ikke til at se det, men mærkaterne er skrigende pink. Jeg har ingen planer med dem - kunne bare ikke stå for dem.


I år med hasselnødder - måske med juledekoration i næste år. Det, tror jeg, vil være godt. Bare jeg havde købt to........


Jeg arbejder stadig på at indsamle lidt forskelligt til den kommende galleri væg i stuen. Det skal ikke op alt sammen, men så har jeg lidt at vælge mellem - det er altid godt.


Jeg har stadig noget med ugler, så jeg kunne ikke stå for blikdåse og papirruller. Og så mangler jeg vitterlig mindre pensler.....Der er ikke meget jul over dem, men jeg forventer heller ikke, at mit krearum er ryddelig før efter jul. Der er for få timer i døgnet i øjeblikket til den slags.

2 kommentarer:

 1. Sikke nogle søde ting, du fik med hjem!
  Uglerne er altså så kære på blikdåsen. I øvrigt kan jeg godt forstå, at du også faldt for stjerneskålen. Den er så fin - og jeg kan godt lide, at den ikke bare er rund eller firkantet.

  Der ligger i øvrigt også en Søstrene Grene i Kolding Storcenter. Måske de ligger inde med en stjerneskål mere?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg har sat min mor til at tjekke Kolding, for jeg og storcentre i december måned er som børn og plastposer. Det duer bare ikke:-)

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net