tirsdag den 10. december 2013

Produktion af julepynt #4

I weekenden fik jeg lavet lidt mere julepynt. Denne gang en ranke med mini hama perler. Mønstrene er fra deres ide katalog til almindelige størrelser perler.

Ranken er lavet af "fiskesnøre" eller snor til perlekæder. Så stjæler den ikke fokus fra de små perler. Det var faktisk ret sjov at prøve at lege med den størrelse. Lidt af en udfordring, synes jeg, men da jeg fik taget på dem med en hobbykniv (!), så gik det meget bedre.
Ranken er kommet op og hænge på tallerkenrækken, hvor jeg regner med, at årets høst af julekort skal være. Vi modtager desværre ikke så mange i papirform, som vi sender. Men på det punkt er jeg gammeldags - måske fordi jeg selv synes, at det er hyggeligt at få julekort med posten. Og ikke via mail.


Hvordan sender I julekort - med posten eller via mail/sms??

9 kommentarer:

 1. Sikke en fin og diskret juleranke, den er jeg begejstret for :)
  Vores julekorttradition herhjemme er, at min mand og jeg sammen laver et elektronisk julekort. Vi sætter os foran computeren med kaffe og resterne af morgenmaden - og så laver vi fra bunden et julekort med enten et billede af os eller et fiktivt julemotiv. Det er smadderhyggeligt, fordi vi begge er med i det, og modtagerne bliver glade for at få et kort, vi har brugt tid på at lave - også selv om vi sender det samme ud til alle med en e-mail ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan et kort ville jeg absolut ikke have noget i mod at modtage med mail. I gør noget ud af det, og det er det, der tæller. Jeg hader de mails, hvor der bare står: hej her går det godt håber i har det godt glædelig jul og godt nytår:-)

   Slet
  2. Enig - og efter min mening er upersonlige julepostkort er ligeså kedelige som upersonlige jule-emails ;) Ud over det elektroniske julekort, som vi sender rundt med os begge som afsender, sender jeg også egen-kreerede julekort til 5-6 veninder rundt om i verden. Skulle jeg lave 10-20 kort, ville det blive for meget, og jeg ville ikke hygge mig nær så meget med det. Men 5-6 stykker er en fin mængde :)

   Slet
 2. Det er en sød juleranke :-)

  Jeg sendt i mange år en masse julekort og fik selv ret få. Og så bestemte jeg mig for et par år siden til at holde op med at sende nogen. Og det er egentlig lidt kedeligt, men det var bare ligesom den vej det gik ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det forstår jeg godt - fremskridt vil nogen sige, men jeg synes, det er ærgerligt:-)

   Slet
 3. Den er bare så fin - ikke mindst sammen med tallerkenrækken! Jeg er vild med sådan en tallerkenrække, men ejer ikke en selv.

  Her er det desværre også gået tilbage med julekortene. Jeg elsker at modtage dem, men efterhånden fik vi færre og færre, og så må jeg indrømme, at jeg simpelthen indskrænkede antallet af sendte julekort, da det havde stået på nogle år.

  Vi får i øvrigt ikke engang "julekort" på mail mere. Her er det faktisk næsten helt holdt op med julehilsner generelt.... Det er næsten kun den nærmeste familie, der sender.

  Jeg synes, det er trist!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er så enig med dig - det er trist.
   Det er synd, når de gamle traditioner dør ud lidt efter lidt!

   Slet
 4. Sikke en sød ranke, du har lavet! Den pynter rigtigt fint ved tallerkenrækken!

  Anitas julekort-situation er nøjagtig den samme her. Jeg sender nu meget få kort, for jeg gider ikke mere bruge tid på at skrive dem - ja jeg har faktisk også tidligere taget fotos og redigeret dem, så det blev et ret personligt kort, men den tid har jeg ikke mere lyst til at lægge i det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Man skal også kun gøre det, når lysten er til det. Det skal jo ikke være en sur pligt - det er ingen tjent med:-)

   Og jeg sender også færre for hvert år, der går - til gengæld kan jeg godt lide at skrive dem:-)

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net