torsdag den 20. marts 2014

Hot and spicy...

Så fik jeg endelig sået de nye chili'er, og det endda 15 dage før end sidste år.


Jeg plejer at have dem stående i zinkbakken i vinduet i mit krearum, men ikke i år. Så jeg var i gemmerne for at finde noget opbevaring til de små potter.De gamle står nemlig endnu i zinkbakken. Og vi har stadig glæde af dem. Der er enkelt chili på lige nu og en masser af blomster, så de får lov til at stå. Så ser vi, hvad de bliver til.


4 kommentarer:

 1. Inspireret af dit indlæg her har jeg lige købt zinkbakker i vinduskarm-bredde og chili-frø, online, for jeg vil osse ha!! :) Så håber jeg, kattene vil la' bakkerne stå i vindueskarmen. Hvis jeg laver plads til, at de kan sidde ved siden af, så går det vel...
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor skønt - du vil ikke fortryde det. Faktisk behøver du ikke købe frø - bare brug frøene fra en chili. Og husk at potte dem til større potter, før du tror, det er nødvendigt - så trives de bedst:-)
   Mine katte kommer ikke i vindueskarmene, men det ene ligger gerne på skrivebordet , hvor den bærbare computer lader den varme luft komme ud:-)

   Slet
  2. Aaah, det skal jeg huske, når jeg regulerer styrken og smider de fleste af kernerne væk. Mit skrivebord står op til den vindueskarm, der skal benyttes, så der er fri katte-adgang (det har kostet et par planter og en lille lerfigur, min datter lavede for mange år siden af den grimme ælling med sivplanter).
   Mette

   Slet
  3. Nej hvor træls - jeg har heldigvis endnu ikke set vores katte i vindueskarmene. I hvert fald ikke indenfor. De sidder gerne udenfor i vinduerne for at gøre opmærksom på, at vi godt kan lukke dem ind:-)

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net