tirsdag den 11. marts 2014

Lidt forårsbebudere på plads...

Jeg har endelig fået lidt forårsbebudere sat ud i haven. Ved indkørslen er potterne med lyng skiftet ud med påskeliljer og stedmoderblomster.Selv om terrassen er under ombygning, har mindste manden og jeg pyntet lidt op på bordet derude.Manden min var så sød at hjælpe med at luge bedet langs vejen. Jeg har taget stykket foran rivenettet af flere omgange, mens han har taget stykket bagved. Jeg kan stadig ikke ligge på knæ, så det måtte han klare.
 

Nu håber jeg, at rådyrene lader de spæde tulipan skud stå. Sidste år sidste de rub og stub, så vi ingen glæde fik af dem.


Denne vinter dækkede vi ikke de blå roser til med gran. Det hjalp intet sidste år, hvor flere af dem gik til. Men i år har vinteren været mild, og de skyder lystigt, trods den manglende vinterdækning.
Ved fordøren er de store potter skiftet ud med en enkelt - noget lettere krukke. Jeg har sat stedmoderblomster i den. Samtidig er risten foran døren fjernet - jeg synes ikke rigtigt, den tjente et formål. Og det er ind i mellem rart at prøve noget helt nyt.Café sættet har stået ude hele vinteren og er især blevet brugt som afsæt for kattene, når de skulle op i vindueskarmene og sidde.


4 kommentarer:

 1. Skønt med forår i potterne og i bedene - man kan jo ikke andet end nyde det skønne vejr!

  SvarSlet
 2. Hvor ser det bare hyggeligt ud! Du er god til at pynte!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak!
   Jeg ville gerne mere, men fysikken sætter pt sine begrænsninger-:)

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net