lørdag den 15. marts 2014

Skønne forårstegn i haven...

Det er jo stadig begrænset, hvor meget jeg kan lave i haven. Men jeg kan nyde de mange forårstegn, der bliver flere og flere af hver dag. Og det flotte vejr sidste uge gjorde, at jeg bare måtte lidt ud.

Jeg elsker troldhaslen. Den er især flot nu med sine gule frøstande.



De to hjertetræer, der så brutalt blev flyttet i forbindelse med udgravningen til skuret, er fulde af knopper. De skal ikke blive i bedet, men først når der endelig plads er klar, skal de flyttes igen.

 
 
Roserne, The fairy, er fulde af knopper. Jeg har fået bedet luget af flere omgange, hvilket kun kan lade sig gøre, da det er i højden.


 Alt er fuldt af knopper.


Vores rodebed er fuld af forårsbebudere, som gerne skulle graves op, når de er afblomstret. Siden hen kommer der masser af forskellige hosta'er. De skal også graves op, men lige nu kan de ikke ses i ukrudtet. Så det må vente.


Roserne - New Dawn - ved buerne er også fulde af knopper. Jeg regner med snart at fjerne afdækningen, men vil helst være helt sikker på, at der ikke kommer frost. Buen står lidt udsat med megen vind.



2 kommentarer:

 1. Hvor er det fint, naar det hele spirer. Her hos os varer det länge endnu, min troldhassel staar stadig i ca. 50 cm sne! Men paaskeliljerne der staar op af huset er langsomt undervejs. Mange hilsner fra Schweiz! Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er skønt!
   50 cm sne - det er svært at forestille sig. Det fik vi jo aldrig her denne vinter-:)

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net