mandag den 3. marts 2014

Sød gave og andre blogge......

Jeg har af en kær kollega fået denne thepotte, da jeg kom på arbejde igen. Hun syntes, at den passede så godt ind i vores landkøkken, og den er da også vældig sød.I mine dage på sofaen har jeg brugt lidt tid på at kigge lidt omkring i blogland. Jeg er stødt på blogge, jeg ikke før har set, men som ganske gode. Dermed ikke sagt, at de ikke er kendte af mange andre. Men de er nye for mig. Som lovet tidligere ville jeg nævne dem, såfremt andre ikke har været forbi dem.

Susanne med bloggen Bonderose, som skriver om indretning, have og kreative ting. En rimelig ny blog, som blev startet i december 2013.

Rikke med bloggen Myggestikket, som skriver om indretning både ude og inde, diverse DIY'er og fine billeder til inspiration.

Susanne med bloggen Solbakken1908, som skriver om anlæggelse af en have tegnet af Kjeld Slot. Jeg glæder især til at følge opbygningen af deres hjemmelavede orangeri.

Tina med bloggen L&E Blomster, som skriver om haven. Også her opføres snarest en orangeri - her er dog et købt eksemplar fra Pavillion Danmark.

5 kommentarer:

  1. Det er godt nok en fin tepotte! Påskeliljerne passer perfekt til.

    Tak for mere bloginspiration!

    SvarSlet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net