lørdag den 1. marts 2014

Lidt til ungerne...

Selv om det er begrænset, hvor meget jeg har været ude af huset de sidste uger, så lykkedes det mig faktisk at komme til home shopping ved naboen - kørt af manden min og et meget kort visit. Anledningen var tøj fra Pompdelux. Et mærke, jeg før har købt, og som er både god i kvalitet og okay i prisen.

Jeg må indrømme, at jeg synes, den nye sommerkollektiv er en af deres bedre - i hvert fald på drenge siden. Jeg er vil med de mange detaljer denne gang. Så de to mindste fået lidt nyt tøj. Den store er for længst ude af deres størrelser - faktisk har jeg købt den største størrelse til mellem manden her.

Ungerne er selv med til at bestemme lidt - de udvalgte nogle trøjer fra nettet, og hvis jeg synes, kvaliteten var okay, så får de dem.

Jeg køber som regel kun overdele, da jeg ikke synes, bukserne har så god en pasform til mine unger. Jeg kunne se, at de havde "smalle" modellen denne gang, men jeg vovede det alligevel ikke. Jeg vil helst prøve bukser på drengene, inden jeg køber.

Mellem manden er til farver. Så der var slet ingen tvivl om, hvilke trøjer og hvilke farver, han ville have. Rød og wine stod øverst - og sådan blev det.Jeg er selv ret vil med denne farve turquoise, så jeg tillod mig at købe en cardigan i den.Farven herunder er ikke gengivet korrekt - den er wine farvet...Indlægget er ikke sponsoreret....

4 kommentarer:

 1. Det er pænt! Dejligt at få så meget nyt tøj i hus på én gang, tænker jeg. Det er snart mange år siden jeg købte tøj til mine børn. Det har de klaret selv i mange år. Især min datter har øvet sig længe og meget i at købe tøj ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Her er de selvstændige meninger ved at komme. Især midtermanden har en mening og har haft det en del år efterhånden-:)

   Slet
 2. Yndlingsmærket her hos os! Min den store er også vokset ud af deres størrelser, og vi leder efter en afløser, men det kniber - heldigvis er hun slet ikke kræsen, så det skaber ikke de store udfordringer endnu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er et godt mærke-brugt her i flere år!
   Afløseren her er desværre noget dyrere nemlig Jack&Jones-:)

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net