søndag den 25. august 2013

Krokodille tandbørstning...

I dag fik krokodillen børstet tænder og blev malet første gang med den sorte farve. Ungerne synes tænderne skal være hvide, tungen rød og øjnene blå - vi får at se. Jonas sørgede for, at den blev ren inden maling. Og fik skyllet tænder efter børstning.Imens forsøgte jeg at gøre bedet ved indkørslen pænt. I går så sådan ud - lavendel og ukrudt i skøn forening:


 
Nu ser det sådan ud:
 
 
Grusset skal selvfølgelig lægges helt ind til træet - et kugleakacie træ, men træet stod i en stor balje i små fire timer i går, så vi er lidt i tvivl, om det overlever. Og jeg gider ikke rive grus væk igen, hvis der skal plantes et andet. Det røg i baljen, da vi i går gravede ud til skuret. Og så skal jeg have plantet et par efeu mere langs stakittet.
 
Inden for pynter en solsikke, som mindstemanden i går havde med hjem fra svigerforældrenes have.
 
 
Mens killingen - nu på godt syv uger - fandt en plads i solen.2 kommentarer:

 1. Hahaha.. Fed krokodille - med rene tænder ;o)
  Tænkte udgravning = guldskat og lign. men kan se det er et noget større arbejde I har gang i. Og du har ret.. Al den jord. Man bliver lige forbavset hver gang.
  Glæder mig til at følge projektet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og jeg ved ikke, hvilket projekt er mest uoverskuelig lige pt. Male tænder, tunge og øjne på en krokodille eller lave støttemur til al jorden.

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net