torsdag den 1. august 2013

Efterårets store projekt

Vi er så småt ved at tage tilløb til efteråret/forårets store projekt. En udestue, orangeri, drivhus, lukket terrasse - kært barn mange navne. Indtil videre kalder vi det "skuret".

Under alle omstændigheder bliver det et lukket skur med tre dobbeltdøre, vinduer, træbeklædning og trægulv. Hvilken tagtype, vi vælger, er vi ikke helt fastlagt på endnu, men vi forventer heller ikke at taget kommer op i år.

Først og fremmest skal vi have støbt sokkel og bund. Det skulle gerne ske i løbet af september, hvor vi alligevel skal have besøg af "beton-bilen". Vi skal nemlig have højnet gulvet i en del af stalden, hvor det i dag er lavere end resten af stalden.

Og så vil det ikke gøre noget, om jeg i efteråret kunne finde tiden til at lave bedene rundt om skuret. De skal bygges op i lock-blokke og blive vel 4-5 sten høje.

Skuret skal ligge på huset vest gavl og gå længere syd på end selve huset, så der bliver en udgang fra skuret til terrassen. Vest gavlen har i dag et vindue i dør størrelse og med tiden er det meningen, at det skal skiftes ud med en dør, så der bliver adgang til skuret direkte fra huset. Jeg vil på et tidspunkt lave nogle tegninger, så skal jeg nok vise dem frem.

Før gravearbejdet kan gå i gang, skal flisebelægning og beplantning fjernes. Der er mange store buksbom, hvoraf en kollega henter de fleste. Vi skal ikke bruge resten, så hvis ikke vi finder en aftager, så ryger de ud. Det samme gælder nogle buske af ubestemmelig herkomst, mens der skal findes nye pladser til 3 hjertetræer (buske). Måske bare midlertidige pladser, da de formentlig skal tilbage i bedene rundt om skuret. Men vi skal kunne komme til med en minigraver, så de skal flyttes for ikke at blive beskadiget.

Men i dag ser der således ud ved vest gavlen


 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net