søndag den 17. august 2014

Vest for terrassen....

Nu er stien rundt om bedet ved skuret lavet færdig. Det betyder bla., at vi ikke mere slæber jord op af trappen til træterrassen. Og det er skønt.Det er meningen, at jorden til højre for stien skal dækkes af en slags flis. Det samme gælder jorden længere fremme til højre, hvor der står en masse syrener. Til gengæld skal der ikke være grus i bedet til venstre for stien - men det hindre pt. ukrudt i at tage over.

Minebåndet (det rød hvide bånd) står lige et par dage mere, til ungerne har vendet sig til, ikke at skyde genvej rundt om hushjørnet og over bed og sokkel:-)


Til højre skal stien fortsætte over mod de høje træer ud til vejen. Så der kommer lidt flere rum i haven.

Det ene hjertetræ har ikke klaret varmen, så der skal vi finde på noget andet.Blokkene er lagt - nu mangler der at blive fyldt både blokke og jord op til højden på soklen - fem blokke høj.Stien skal fortsætte lige frem - og ned til hullet i hækken ind til køkkenhaven. Hullet kan lige anes øverst i billedet.


Stien skal fortsætte fremad her og vil så ende nede ved drivhuset. Men det bliver ikke lige nu....

4 kommentarer:

 1. Hold da op, det ser godt ud.
  Sikke en forandring af haven, det bliver lækkert til næste sommer, at nyde sol og varme i jeres fantastiske omgivelser :)
  /Anne Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak vi glæder os også til at blive færdige - med den del i hvert fald. Generelt bliver vi aldrig helt færdig, tror jeg, men sådan kan vi lide det-:)

   Slet
 2. Det ser jo smadder flot ud. I er simpelthen super seje hele banden :-)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net