Bag bloggen

Hejsa. Jeg hedder Susanne og er fra 1972. Jeg er uddannet cand. merc. og arbejder til daglig med tal, skemaer og tabeller.

Jeg har tre drenge fra henholdsvis 2002, 2004 og 2007, og bor sammen med deres far på en landejendom ca. 10 km fra motorvejen mellem Kolding og Esbjerg.

På ejendommen bor også 20 høns, 1 hane samt et svingende antal katte - i øjeblikket fem røde katte.

Til huset hører også en kæmpe grund, der tidligere var mark for køer. Stille og rolig er vi ved at forvandle den til have, hvor især vores køkkenhave spiller en stor rolle. Køkkenhaven er anlagt i højbede på 2-16 kvadratmeter og der er i alt 30 højbede med stenmel mellem og hæk rundt omkring det hele. Det gamle drivhus ligger i forlængelse af køkkenhaven. Derudover rummer haven masse frugttræer, stier, bede, hønsegårde med hønsehuse, shelter og bålplads.

Selve huset er fra 1995, men var frygtelig slidt, da vi overtog det. Stille og roligt er det ved at forvandle sig til det hjem, vi ønsker.

Jeg vil blogge om vores hjem, have, livet på landet og de kreative ting, der indimellem alt det andet også bliver lavet.

Derudover er det ingen hemmelig, at mine mange diagnoser for ryggen, betyder, at jeg er kronisk smertepatient. Det fylder meget for mig at have ondt 24-7, men bloggen er mit fristed, hvor smerterne ikke skal have overtaget. Men selvfølgelig er smerterne med i alt, hvad jeg laver...

Blognavnet - flesthverdage - refererer til, at livet er for kort til kun at leve i weekenderne. Noget vi er blevet bedre til, men vi øver stadig.

Jeg håber, du vil finde det inspirerende at læse med på bloggen, og jeg vil elske, hvis du lægger en besked.

Husk det er mine billeder, så spørg, hvis du vil låne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net