I weekenden forsøgte jeg at få bugt med den overflod af rabarber, vi har i haven. Masser af saft - tre flasker til os selv og dobbelt så mange foræret væk.
Jeg putter ikke sukker i, når jeg laver saft. Det er ikke alle, der vil have det lige sødt. Derudover kan diabetikkere også drikke det - for når jeg blander det op, søder jeg med Perfect Sød fra Isis.
Nogle af flaskerne vasket og klar til brug.
Og det er ikke til at se i bedet, at jeg har lavet ni liter saft. Men det forsvinder hurtigt fra køleskabet, så det er fint, at jeg snart kan lave mere.
wow det lyder rigtig lækkert! Og sikke en smuk farve saften har!
SvarSletJeg synes altid, vi har for mange, men vi ender med at få dem brugt hvert år:-)
SletUhm, rabarbersaft er noget af det bedste! Vi har ikke så mange rabarber at der bliver saft af dem. Men de er også gode i kager :-)
SvarSletUh jeg ville gerne bage mere med dem - det er bare hurtigere at lave saft-:)
SletRabarbersaften har da bare den smukkeste farve! Neutraliserer du oxalsyren med noget?
SvarSletDen er nemlig bare flot.
SletJeg bruger 2 tsk nonoxal pr liter saft, jeg laver:-)