Det er bestemt ikke sidste gang, den kommer på bordet. Den smager skøn og er faktisk ret simpel at lave. Til gengæld er ikke én af de sundeste...
Og her er opskriften:
Bund: 350 g Oreo-kiks, 100 g smør
Creme: 200 g Philadelphia Original, 2 dl flormelis, 2 dl piskefløde
Chokolademousse: 1 brev Dr Oetker Chokolademousse, 100 g Oreo-kiks
Topping: 2 dl piskefløde, 1 spsk flormelis
Pynt: 100 g chokolade, hindbær, blåbær, blade af citron melisse, Mini oreo-kiks
Smelt smørret. Kør kiks til grov pulver i en foodprocessor. Bland smør og kiks. Tryk massen ud i en springform (Ø 22-24).
Pisk Philadelphia og flormelis til en cremet masse. Pisk fløden stiv og vend den i Philadelphia-massen. Smør cremen ud på bunden og sæt den på køl.
Følg anvisningen på brevet med chokolademousse, tilsæt knuste Oreo. Fordel cremen på kagen og lad den køle af.
Pisk fløden og flormelis stift. Fordel cremen på toppen af kagen og lad den køle.
Høvl eller hak chokoladen og drys den over kagen før servering. Oreo, hindbær og blåbær læggen på sammen med citron melisse.
Kagen har bedst af at blive lavet dagen før.
Fundet på Philadelphia.dk
MUMS hvor skulle jeg have været forbi i weekenden :-D ;-) <3
SvarSletNemlig - det var ikke dårligt:-)
SletOreo's er godt, Oreo's i kage er nok dobbelt så godt. Tak for den opskrift:)
SvarSletDen er bare super - og kan sagtens holde et par dage:-)
SletSagde hende, der lige har spist de sidste par mundfulde her til aften:-)
Åh, den emmer bare af sommer :D
SvarSlet- Anne
Ja, den var god-:)
SletNøj, den ser god ud! Nu har jeg lyst til cheesecake....og her i Nepal er det sen aften, så ikke helt muligt lige at bikse een sammen. Men den opskrift skal da helt sikkert prøves!
SvarSletDu vil ikke fortryde, hvis du laver den!
SletJa det skulle da lige være fordi du bliver afhængig af den - her plages allerede:-)