fredag den 26. september 2014

Pyntegræskar endelig i hus...

Så kom pyntegræskarene i hus. De hører bare efteråret til - og næste år skal jeg have dem i køkkenhaven igen. Samtidig blev de to visne chrysanthemummer skiftet ud. Jo tidligere man køber dem, jo hurtigere visner de, synes jeg.

Denne gang blev de gule - så passer de til pyntegræskarene.
Jeg har faktisk aldrig set græskar med denne form før. Men avleren viste ikke, hvad de hed, og hvor frøene var fra. Så hvis nogen ved det, må de gerne sige til.


4 kommentarer:

 1. Tror du ikke de er fra en (heldig) almindelig frøblanding? Jeg har for år tilbage haft nogle der lignede og dem er jeg sikker på bare kom fra en billigt brev pyntegræskarfrø. Der var selvfølgelig flest af de halvglatte gule, men der var også sådan nogle med takker.
  Jeg har set et brev frø i den lokale planteskole, der hedder Crowns of Thorns. Måske var de meget/mere takkede?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan godt være fra almindelig frøblanding. Men avleren havde utrolig mange planter med dem og kun dem. Og hendes frø var nogle, hun havde fået i en plastpose fra en bekendt.
   Jeg kender ikke Crowns of Thorns - så det tjekker jeg lige:-)

   Slet
 2. Hvor ser det godt ud!

  Jeg har før fået sådan nogle pyntegræskar af mine svigere, men jeg ved faktisk ikke, hvad de hedder. Kan du evt. bare tage frøene fra dem, du viser, tørre dem og forsøge at så dem?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - den tanke havde jeg ikke tænkt, men det er da bestemt noget, der skal prøves:-)

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net