onsdag den 26. november 2014

En gave for livet...

Ungernes oldemor giver alle oldebørn Georg Jensen juletræspynt hvert år i julegave. Det siger ikke så lidt. Ældste oldebarn gør hende til tipoldemor til foråret - mindste oldebarn er lige fyldt 1 år. Og der er rigtig mange ind i mellem de to.

Jeg synes, det er et super minde om Olde, som faktisk bliver 90 år midt i december måned.

Og så får jeg selv indgraveret ungerne navne i dem, så vi har styr på dem. Det koster 300-400 kr. for 3, men jeg synes, det er godt givet ud.4 kommentarer:

 1. Sikke en fin ide. Mine børns oldemor fylder snart 102 år. Der er ingen udsigt til tipoldebørn endnu, men hvem ved? Hun blev født som et lille skravl, alt for tidligt og blev nøddøbt umiddelbart efter. Fik difteritis i barndommen og var indlagt 3 mrd. og måtte starte forfra med at lære at gå. Det er snart 100 år siden hun mistede sin mor. Så selvom livet starter barsk, kan man blive tudsegammel. Dejligt.

  Kh.
  Anne-Marie

  SvarSlet
  Svar
  1. Sikke skøn historie.
   Så længe de lever et liv, som de selv synes, er værd at leve - er det skønt, når de bliver gamle.

   Slet
 2. Min mands mormor gav i mange år børnebørn (og svigerbørn:)) Georg Jensen lysholderne i julegave. Hun lever desværre ikke mere, men det er et fint minde om hende, når juletræskassen pakkes ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ungernes olde (min mormor) gav også os børnebørn og ægtefælle de lyseholdere. Vi sagde dog tak, men nej tak da vi havde 28 stk. - så stort et juletræ får vi aldrig:-)
   Så nu står den på gavekort til Imerco eller Inspiration i stedet:-)

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net