lørdag den 17. september 2016

Der er altid en årsag...

Til at katten opfører sig underligt.

Som da Garfield synes, han skulle angribe muren...
Overfalde sagesløse æbler på jorden...


Snige sig rundt på græsset...


Ja så skyldtes det denne lille fætter, som har boet i haven gennem længere tid. Han tager den samme rute rundt i haven hver dag omkring spisetid, inden han smutter ind og gemmer sig i en hul træstamme gemt inde i en masse vissen buskads.


Lyset driller lidt her. Men katten ligger i kanten græsplænen, mens pindsvinet tager sine to runder rundt om træet og forsvinder igen...

Kattene tør ikke gøre ham noget. De ter sig bare underligt, og når han gemmer sig, følger de ikke efter...


4 kommentarer:

 1. Åh, godt at Garfield ikke går til angreb. Jeg må med skam melde at vores hunde har taget livet af flere pindsvineunger igennem de seneste uger. Det går lynhurtigt, og jeg bliver så ked af det ... Men vores katte og hunde som ligger så fredeligt i sofaen, er jo faktisk drabelige rovdyr.
  God weekend, Susanne!
  P.S.: Jeg har desværre stadig problemer med at kommentere hos dig som andet end anonym, men det er mig: Nana / www.mitlandliv.dk :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er synd - men hvad søren laver de små ude om dagen. Jeg troede, det var natdyr!
   Jeg er helt med på, det er dig, søde Nana. Der kan menlig ikke lægges anonyme kommentarer på bloggen, og du er jo ikke anonym, men unknow-:)

   Slet
 2. Ja, jeg er som sædvanlig vild med dine katte :-) Men jeg vidste ikke, at de reagerer sådan på pindsvin. Vi har også et pindsvin i haven, men det kommer først frem i skumringen. Det drikker vand fra fuglebadet (en meget stor krukkeunderskål), og går den samme vej rundt om huset hver dag, hvor det så også sørger for at efterlade en lille pølse-hilsen, så vi ved at det har været der :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. De er lidt sjove de pindsvin at følge!
   Og jo - kattene synes, de er søde og laver gerne badutspring for dem:-)

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net