lørdag den 2. september 2017

Terrassen - og en sten...

Krukkerne står stadig på terrassen.

Dahlia'erne blev ikke til så meget i år, men en enkelt har dog givet blomster...Til gengæld er der allerede flyttet et par krysantemum'er ind. Egentlig lidt tidligt - jeg synes, de hører efteråret til, men de stod og så så kønne ud...Stenen her fandt ungerne, da de var med på planteskolen i sommerferien. De skulle egentlig hjælpe med at finde et par planter, men det blev til denne...

Den her såkaldte sommer har godt nok givet nogle forskellige himler - nogen faktisk helt kønne...6 kommentarer:

 1. Sjov sten ;) hvad hedder den flotte lilla blomst under billedet med stenen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er lidt pudsig😃
   Den lilla / blå blomst er en ganske almindelig hortensia🌺🌼🌹🌸

   Slet
 2. Det er en skøn terrasse, som byder på dramatisk og smuk himmeludsigt. Sikke en sommer vi har haft. Vores krukker kom aldrig rigtig på plads på terrassen. Heller ikke GW'erne, som jeg kort tid efter de var kommet ud, flyttede hen under den overdækkede terrasse, fordi de så ud til at lide under den meget slag-regn. Til gengæld har de nydt at stå der, hvor der så til gengæld heller ikke kunne være ret meget andet :-) De har ikke tabt et eneste blad i år :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det har nu ikke været en sommer, der vil huskes for dens mange solskinstimer!
   Du skal da vise GW'erne frem. Jeg har søgt dem flere steder, for jeg synes, dine er så kønne - og anderledes, men det er endnu ikke lykkedes at finde dem. Så jeg må nøjes med billeder af dine.
   Jeg kan godt huske at de fylder godt i landskabet, men jeg håber da, at I også kunne være under den overdækkede terrasse:-)

   Slet
 3. Sikke en masse flotte krukker du har :-)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net