tirsdag den 28. oktober 2014

Første julekøb...

Mit første julekøb i år blev denne bær-gren fra Isabella Smith. Jeg har været ret træt af at have en krans hængende på fordøren. Sådan en drysser med tiden og når døren åbner indad - ja så er der grannåle alle vegne.

Jeg er egentlig ikke til kunstige ting, men i år bliver denne "gren" pynte med lidt grønt og et bånd - og så kan den hænge på fordøren.
Nå ja - så havde postbuddet også en kasse med fire lys med timer med. De kan da ikke undværes nu - jeg skulle have kendt deres eksistens meget tidligere. Nu skal jeg have fundet nogle flere lanterner frem - eller har en undskyldning for at købe nogen...


6 kommentarer:

 1. Hyggelige ting du har købt! Jeg har jo købt juleting til butikken, og jeg har altså også hygget mig gevaldigt med at fotografere og lægge i butikken. Til min store overraskelse er der allerede nogle af juletingene der er udsolgt. Så du er ikke den eneste der køber julepynt nu, det er der faktisk mange der gør. Og det hjælper også lidt på mørket at få noget pæn pynt i hus :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg har fulgt og er svømmet lidt væk i alle de gode ting, du har!
   Jeg har bare endnu ikke gjort op med mig selv, hvordan julen skal se ud her i huset:-)

   Slet
  2. Vores træ har altid været med pynt i guld og grønt, og det synes jeg på en måde det skal blive ved med at være. Hvis ikke man skulle have traditioner ved juletid, hvornår skulle man så!?! Men ... Jeg er helt syg for at kaste mig ud i et pastelfarvet juletræ, for jeg har så mange lækre pastelfarvede ting i butikken. Jeg kan forstå at du laver lidt om på julen fra år til år ...? (Så kan jeg vel også ;-))

   Slet
  3. Det er jo også en tradition, at træet pyntes forskelligt hvert år. Jeg synes, der er så mange muligheder, så hvorfor ikke prøve noget nyt.
   Sidste år bestod pynten udelukkende at glaskugler i pasteller og sølv, og i år - ja jeg har ikke helt besluttet mig endnu:-)

   Slet
 2. Så smukt. Så kom jeg lige i julestemning:-)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net