torsdag den 8. januar 2015

Endnu en ny favorit...

Jeg præsenterede familien for en ny måde at servere spaghetti på i juleferien: spaghetti med grønkål. Og det var et hit, som vi kommer til at få ofte.

Meget simpelt at lave: kog spaghetti som normalt. Pil og hak et løg og steg det i smør på en dyb pande. Jeg brugte en wok. Når løget er klart, tilsættes hakket (frisk) grønkål. Jeg havde fundet en pose, hvor grønkålen var hakket, ellers skal stilkene fjernes inden hakning.

Hæld vandet fra spaghettien, men gem 1-2 dl. Hæld spaghettien på panden og tilsæt kogevandet. Vend det hele godt rundt, og drys med parmesan før servering.


Jeg brugte de mængder, jeg synes passede til os, men opskriften siger 200 g frisk grønkål, 1 løg og 400 g spaghetti til fire personer.

I mangel af parmesan ost blev det til almindelig reven ost - og så serveret med rester fra svigermors bord: karbonader. Men det kan serveres med alt, synes jeg, så mulighederne er mange.


8 kommentarer:

 1. Tak for ideen og opskriften! Det bliver spændende at afprøve den ;)

  SvarSlet
 2. Det lyder lækkert. Tak for tippet :)

  SvarSlet
 3. Opskrifter på nem og hurtig aftensmad er altid velkomne:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altid rart at have noget hurtigt - som også er sundt:-)

   Slet
 4. Det er nemlig lækkert at bruge grønkål sammen med noget pasta.
  Jeg kan også anbefale at komme kikærter i sammen med pasta og kål. De steges sammen med hakket hvidløg og chili, så de tager smag af krydderierne. Derefter kan de kommes sammen med resten af ingredienserne. Det er en af favoritterne herhjemme.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder sandelig også lækker - det må prøves-:)

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net