torsdag den 1. januar 2015

Årets første dag...

Årets første dag bliver præget af hostende og trætte børn. Manden er på arbejde - ligesom i går, så det ungerne og jeg, der forsøger at få huset - og haven til at ligne sig selv. Men det sker langsomt, for vi har ikke travlt i dag.

Det fugtige vejr er ikke for mindstemandens hoste (jeps ham og jeg var vågen mere eller mindre hele natten), så dagens planlagte gåtur afløses af sofatid.

Derfor måtte de store også selv klare gårdsplads og have, mens mindstemanden forsøgte at jævne skidtet indenfor. Nu vil jeg rydde det sidste væk og støvsuge, mens ungerne smider sig i sofaen og ikke kommer ud af nattøjet i dag. Hvor er det skønt, at det først er på mandag hverdagen kalder på os - manden arbejder også hele weekenden...Allerede fra morgenstunden i går var vi klar til aftenens fest.Vi var elleve i år - ungernes bedsteforældre samt et vennepar. Olde havde i år valgt at holde nytår på det center hendes ældrebolig er knyttet til.

Vi havde en stille og rolig aften, da manden skulle op tidligt og på arbejde. Så da alle var taget hjem og drengene - store som små - var puttet, hørte jeg rådhusklokkerne bimler, mens jeg kiggede op over byen med al dens fyrværkeri.

Årets sidste solnedgang - glæder mig til længere dage nu....

8 kommentarer:

 1. Fiiine billeder, håber de stakkels, hostende børn bliver friske i løbet af dagen :)
  Godt nytår

  - Anne

  SvarSlet
 2. God bedring til de hostende børn! Hvor havde I pyntet fint op.

  Godt nytår til dig og familien!

  SvarSlet
 3. Det er bare så meget sjovere at pynte op, end rydde op. Vi er også godt i gang.. Ikke mere glimmer og pynt for denne gang...God bedring til de stakkels børn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ganske ret, men det skal jo gøres:-)
   Tak!

   Slet
 4. Vi gjorde rent nytårsaftensdag, men var ikke hjemme og fejre nytår, så ingen oprydning her i år :-) Det har bestemt også sin egen charme! Godt nytår til dig og dine!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er selvfølgelig en fordel:-)
   Tak i lige måde!!

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net