søndag den 12. marts 2017

Jeg klager ikke, men...

Er det ikke i orden at ønske indendørssæsonen snart stopper?

Vi bor i en lille by - eller vi bor på landet uden for en lille by Det har vi selv valgt. Vi har også selv valgt at få tre børn. Og vi har også selv valgt, at manden arbejder meget...

Men alligevel, så er jeg ved at køre lidt sur i al den transport og logistik, der er i sport.

For vores lille by har ikke så meget at byde på, når det kommer til fritidsaktiviteter, og det gælder både indendørs og udendørs. Så vi skal til de større byer rundt omkring os.

Og så er det, at det bare er meget nemmere, når det er udendørssæsonen, vi taler om. Så er det bare ikke så slemt at have to timers ventetid, mens ungerne bliver færdige. Det er bare så meget hyggeligere at gå en tur, når det er lyst og lunt. Jeg gider ikke sidde i en kold hal og vente mere.

Vi har også færre aktiviteter om sommeren end om vinteren, hvilket jo er med til at gøre det hele mere overskueligt om sommeren.

Men jeg klager ikke - jeg vil bare gerne snart skifte indendørssæsonen ud med udendørssæsonen...


Billedet er fra 2014, hvor mindstemandens fodboldkarriere toppede

8 kommentarer:

 1. Uden børn at vente på, men jeg vil også gerne have lys og varme.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi trænger efterhånden til mere lys og varme - børn eller ej:-)

   Slet
 2. Vi har slet ingen indendørssæson i fodbold :-) det er ud i sne og slud, der er ikke nok haller i byen til at dække alle hold... Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Her har vi indendørs fodbold - vi mangler nærmere børn til holdene:-)
   Heldigvis er fodbold fortid her i huset - men når man vælger andre sportsgrene end de typiske, så er vores landsby bare for lille, og man skal ud og køre. Her i huset er det kick boksning, bordtennis, volley og kidvolley, hvoraf det kun er kids volley, vi har i byen:-)

   Slet
 3. I vores fodboldklub er der ingen indendørssæson. Der bliver spillet ude hele året rundt. Jeg vil hellere sidde i en kold hal end at stå ude en kunstbane i sne, blæst og kulde

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, så vælger jeg også en kold hal frem for åben himmel!
   Men jeg vil gerne være fri for al de kørsel, vi har til aktiviteterne - men det kommer jo, når ens landsby ikke byder på aktiviteter, som ungerne gider:-)

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net