tirsdag den 20. marts 2018

Der skal ske noget...

Selv om - eller måske netop derfor - jeg egentlig skulle videre med forberedelser til konfirmationen, kom der lige noget maling forbi.

Det der med at have en spand maling, som ikke er brugt, det går jo virkelig ikke.

Så da jeg forslog manden, at væggen med billedgalleriet af ungerne også skulle være blå, slog han til. Jeg havde ellers fundet mange argumenter frem, men det blev ikke nødvendigt 😊


Det ville da være pænt, hvis den væg også var blå - så de matcher...


Så den væg blev hurtigt malet.


Og da manden ikke lige var hjemme - snuppede jeg væggen mellem de to blå vægge med. Bøvlet med at male dem hvide igen - slog trods alt bøvlet med manden.

Altså, det er nogen gange nemmere at få tilgivelse end tilladelse...


Så det endte med tre sammenhængende vægge - og manden troede, at det var det, vi havde aftalt. Jeg tror ikke, at han ville indrømme, at han egentlig ikke kunne huske, hvad vi havde snakket om 😁Næste skridt er maling af alle døre og dørkarme - ligesom på første salen. Jeg har dog en ide om, at døren fra køkkenet og ud i bryggerset (den kan lige anes) skal være blå, måske...


6 kommentarer:

 1. Det ser godt ud og børnenes billeder står mere frem.

  SvarSlet
 2. Det ser rigtig godt ud. Kh. Birgitte

  SvarSlet
 3. Nå ja, så maler man lige en væg — 3 vægge :-)
  Og hvor er det bare flot! Det er da også en slags forberedelse af den kommende komfirmation. Døre og karme kan vente, nyd nu først de smukke blå vægge. Elsker blåt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. En fra eller til...
   Ja, ville netop gerne nå det inden konfirmationen - nu venter al anden forberedelse. Men hvad skulle jeg ellers bruge påskeferien til :-)

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net