torsdag den 27. juni 2019

Mærkelige vaner...

Eller måske OCD....

Nej så slem er det ikke, men en mærkelig, dårlig vane var det. Jeps, datid...

Flere har gennem den seneste tid skrevet om mobiler som tidsrøvere. Nogle nævner forbrug på flere timer om dagen...

Wauw tænker jeg, hvordan kan de finde tid til det. Og det er vel også problemet, det kan de ikke, derfor er det et problem.

Og så er der andre, der har styr på det og en holdning til det, ex. Birgitte. Nemlig kun at bruge mobilen til det væsentlige.

Jeg har aldrig været stor forbruger af min mobil - jeg spiller foreksempel ikke noget som helst. Jeg har den på mig, som eneste livlinje for ungerne, da manden er uden for rækkevidde - afstandsmæssigt, ikke pædagogisk. Jeg tager billeder med den. Og jeg bruger alarmer for at huske min medicin - alt andet står i min gammeldags kalender i papirform.

Men jeg er ikke hellig, så ind i mellem låner jeg mindste teenagers Ipad. Og tjekker instagram. Og der havde jeg indtil for nylig en rigtig dårlig vane af en tidsrøver.

Når jeg lukkede instagram op, så skulle jeg helst alle opslag i gennem, jeg endnu ikke havde set - og alle stories - fra start til slut...


Og selv om jeg ikke følger mange, så tog det virkelig lang tid. Det gør det ikke mere. Jeg plukker i stories og ser kun med der, hvor jeg ved, det siger mig noget. Eller noget er underholdende (hvis jeg siger Sortenæb, så ved nogle nok, hvem jeg tænker på)

Og nu har jeg pludselig tid til andet...

Hvor dum kan man være - ja, det kræver jo for det første, at man kender problemet, og dernæst at man erkender det...

Hvor er det skønt at blive klogere....

2 kommentarer:

  1. Hvor fedt at du fik fokus på det - og tak for link :-) kh. Birgitte

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det kan jo være, den ekstra tid skal bruges på læsning. Jeg har i hvert fald noteret et par bøger på læselisten med inspiration fra dig...:-)

      Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net