torsdag den 21. november 2013

Hvem støtter I??


Her i huset er vi ikke enige, og derfor har vi begge julekalendere. Og pyt - det går til to gode formål. To julekalendere giver så til gengæld lidt udfordringer i lågeåbning - for vi dyrker millimeter demokrati her i huset-:)

Og der er åben krig, hvis en af drengene åbner flere eller færre låger, end de andre. Så vi har et værre hyr med det. Gid der var tre tv julekalendere.

Hvem støtter I??9 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Vi har ingen børn, og derfor køber vi ikke julekalendrene, men i stedet støtter vi hvert år julemærkehjemmene ved at købe årets julemærke. Jeg synes, det er en vigtigt sag, da det giver en masse børn "en ny chance". Jeg har set, hvordan et barn, der har været på julemærkehjem, er kommet tilbage til "den normale skole", hvor det rigtig er blomstret op og har fået selvtillid.

  SvarSlet
 3. Jeg har allerede købt to ark julemærker samt et ark med de store udgaver af nogle af mærkerne. Jeg har alle julemærkeark fra det år, hvor jeg blev født, og til nu.

  Her er der heller ingen børn, men i hele min opvækst har jeg haft Børnenes U-landskalender. Da TV2 begyndte at lave julekalendere også, blev der købt en af hver.

  SvarSlet
  Svar
  1. Sjovt - det har vores unger også: julemærker fra hvert år siden de blev født. Jeg aner ikke hvorfor, vi har den tradition, men det har vi.
   Nu ved jeg selvfølgelig ikke, hvor gammel du er, men det må da blive til nogen ark:-)

   Slet
 4. Vi køber en af hver, men i år blev vi nød til at købe to, da der var venskabsarmbånd og venskabspagt i U landskaldeneren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja kender godt den med millimeter demokrati. Her er det dog kun lågeåbningen - de er ikke interesseret i det medfølgende, så hvis du kan bruge det, så sig til:-)

   Slet
 5. Da vores børn boede hjemme, købte vi begge julekalendere til begge, så ingen grund til milimeterdemokrati her ;-) nu får jeg ikke købt kalenderen mere, men altid julemærkerne

  SvarSlet
  Svar
  1. Julemærkerne er også et must her. For jeg skriver stadig julekort - lidt moderniseret måske - men de sendes troligt med posten:-)

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net