Jeg er ikke så vild med cocktailpølser, men det er prisen, hvis ungerne skal spise den - så sådan bliver det.
Vi får vilde ris til ofte sammen med kogt broccoli, men den glider også ned med kartoffelmos eller pasta.
500 g hakket oksekød, 1 spsk olie, 1 hakket løg, 150 g bacontern, 150 g cocktailpølser, 1 dåse flåede tomater, 1 tsk oregano, salt og peber
Brun oksekødet i olien i en gryde og tag det op. Brun løget og bacon. Tilsæt kødet, flåede tomater og krydderier. Lad det simre 10 minutter. Dæmp varmen til under kogepunktet. Tilsæt cocktailpølser og lad dem varme med i 5 minutter. Server med ris, pasta eller kartoffelmos.
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.
Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net